Galleri

c_b-bg

Hela bussinteriör var renoverad inklusive innertakstyg och golvmattorna.

Här kan du se renoveringen av alla bussäten. Vi renoverade alla klädseldelar och reparerade alla förslitningsskador på skinn & läder. Hela bussinteriör var renoverad inklusive innertak tyg och mattor.

Camaro skinnsäten och kupé renovering

Chevrolet Camaro convertible är en amerikansk sportbil. Bilens säten och interiör måste vara i ett absolut toppskick och vi gjorde det för kunden som var mycket nöjd med vårt arbete.

Eldorado kupé restaurering

Cadillac Eldorado Cab har genomgått en fullständig restaurering. En drömbil som har fått sin ny läderinredning i absolut toppskick. Alla slitna och skadade inredningsdelar var bytta.

Tapetsering av hem möbel

Här kan du se restaurering av högkvalitets läder soffgrupp 3+1+1 och renovering av en 2-sits fåtölj. Våra hantverkare har många års erfarenhet av möbelrestaurering och gedigen kunskap.

Restaurering av veteranbilar

Här ser ni ett strålande resultat av veteranbil restaurering. Vi renoverar och restaurerar interiörer av veteranbilar av alla modeller. Vi arbetar alltid med material av högsta kvalitet och skapar det absolut bästa hantverket.

Mustang coupé restaurering

All inredning och klädsel byttes på denna Ford Mustang: 2 främre sittdynor, 2 främre ryggstöd, 1 bakre sittdyna, 1 bakre ryggstöd, instrumentpanel, klädsel på dörrsidor, innertakstyg.

Pontiac veteranbil restaurering

Denna bil har fått ett rejält ansiktslyft och renovering i vår verkstad. Amerikanska bilar i denna ålder väcker uppmärksamhet och det är hedervärt för ägaren att hålla bilen i utmärkt skick.

Porsche coupé restaurering

En välvårdad bilklädsel av hög kvalitet ger högre komfort samt ökar värdet på din bil. Vi utför beklädnad, reparation och renovering av bilsäten.

SAAB bilsäte restaurering

Restaurering av klädsel i veteranfordon är inte en enkel uppgift men vårt företag kan göra det på en hög nivå för att göra kunden nöjd.

Sea Doo båtrestaurering

Vi har gjort ett bra jobb för att restaurera denna båt.
Bilder visar alla förnyade inredningar, nya båtstolar och dynor, renoverade tyg- och plastdelar.

Läderratt restaurering

En ny ratt kan kosta stora pengar. Därför är det mer klokt att renovera material som täcker styrhjulet. Vårt företag är expert på det här jobbet och kan göra det åt dig.

Tapetsering av 2 säten på Vito minibuss

Vi vet vårt jobb, därför renoverade vi 2 säten på Vito minibuss på kort tid och med hög kvalitet. Kunden var mycket nöjd.

Tapetsering av säten på Vivaro minibuss

Liknande renoveringsjobb utfördes på Vivaro minibuss och resultatet var verkligen glädjande för oss och för kunden.

Renovering av Volga inredning

Volga är en ovanlig rysk veteranbil som härstammar från 50-talet. Vi renoverade och restaurerade hela inredning på bilen.

Restaurering av MC/Moped/Scooter dynor

Vi utför omklädning, reparation och nytillverkning av sadlar, dynor och dynöverdrag till MC, moped och scooter, även med broderi.